Mercedes reúne las cualidades idóneas para desarrollar un proyecto de imagen empresarial y personal.José Cusí. Trabajar con Mercedes has sido un experiencia de lo más profesional. Mi enriquecedora y placentera. No tiene precio poder contar con ella para mis proyectos y ver sueños convertirse en realidad. Siempre dispuesta y pensando un paso más allá.Gordana Vranjes, Fundadora de Mandiram Yoga. El trabajo de Mercedes es muy nuevo, como todo lo que ella ha hecho en su vida. Siempre ha ido un paso por delante.Juan Antonio Samaranch. La inteligencia, eficiencia y seriedad de Mercedes Albert avalan sin la menor duda su capacidad y solvencia para asumir proyectos y responsabilidades.Leopoldo Rodés. El mundo está cambiando y Mercedes cuida en tu empresa que la atención a tu cliente sea excepcional.Artur Carulla.

"Cada persona i organització posseeix uns senyals distintius que la fan única i es perceben a través de cadascuna de les seves accions".

Mercedes Albert

Durant més de quinze anys he estat directora de Giorgio Armani i de la signatura d'alta joieria Pomellato. Tota l'experiència adquirida en aquestes grans companyies i el tracte continuat amb clients que dipositen en mi la màxima confiança m'ha portat a detectar en els últims temps l'aparició de noves necessitats. Vivim en un món cada vegada més competitiu, on qualsevol gest parla de nosaltres i on sovint, la línia que separa l'esfera privada de la professional es desdibuixa.

Les exigències del treball i els compromisos fan que de vegades no arribem a tot. La imatge que transmetem juga un paper fonamental en el nostre desenvolupament individual o en el de la nostra empresa. Confiï en AdviseMe, estarem encantats d'ajudar-lo a aconseguir majors èxits.

Si gestionem eficientment el nostre àmbit personal, aconseguirem gaudir de més temps lliure i, alhora, causarem la millor impressió. Per la seva banda, el nostre negoci no només ha de funcionar a la perfecció, sinó que a més s'ha de reflectir en la manera com ens dirigim als nostres clients.

AdviseMe ha nascut per ajudar amb aquells aspectes de la seva vida que li són especialment complexos o als que, simplement, no pot dedicar temps. L'orientem en aquells temes domèstics que li generin dubtes.

Assessorem a les empreses com traslladar els valors de marca, l'actitud dels seus empleats i oferir assistència personalitzada als executius que ho requereixin.

©2013 Adviseme · Especialistes en atenció